Am intrat prima data in contact cu ceea ce inseamna sushi in Miami si New York in 1997, cand am inceput sa lucrez pe nave de croaziera in restaurante de 5 stele. Timp de 6 ani am observat ce loc special ocupa acest tip sofisticat si delicat de a servi masa in preferintele clientilor nostri.Apoi am deschis propriul restaurant sushi in Montreal, Canada, care, in conditiile unei concurente extrem de dure si de competitive a fost un mare succes. Firesc a urmat al 2- lea restaurant si am continuat sa oferim sushi de inalta calitate, dar care se adresa tuturor, la preturi rezonabile. Iar acum, dupa peste 12 ani de experienta exclusiva in acest domeniu, dorim sa va oferim un concept de sushi take out & catering in Oradea, care sa va bucure simturile si sa nu va intristeze buzunarele.Shogun De Luxe

Venim cu acelasi entuziasm, pasiune si atentie la detaliu.
Venim in intampinarea ritmului rapid al vietii din ziua de azi si a nevoii de a va oferi dumneavoastra insiva si celor apropiati un MOMENT, o AMINTIRE si un stil de viata sanatos.

Folosim  produse originale provenind de la furnizori recunoscuti la nivel mondial si ingrediente atent selectate pentru prospetimea lor.
Si nu in ultimul rand, avem implementate metode de munca si igiena extrem de stricte, specifice doar unui restaurant exclusiv sushi de cea mai inalta clasa.

Filozofia noastra este simpla in complexitatea ei de inspiratie japoneza: respect.

 

RomaniaSustinem economia nationala si producatorii locali autorizati cumparand pe cat posibil fructe si legume produse in Romania.

De asemenea ne aratam suportul fata de eforturile World Wildlife de a proteja speciile pe cale de disparitie si nu folosim Bluefin tuna in rulourile noastre.

Comment (1)

    Daniela Borta Reply

    Dragi amatori de sushi, am intrat prima data in contact cu ceea ce înseamnă sushi precum zice Iustin, acum mulți mulți ani când i-am cunoscut pentru prima data pe el și pe Simona in Canada, unde au inovat și dezvoltat un Sushi Shop de mare succes. Am devenit prieteni si prin ei am învățat sa iubesc tot ceea ce înseamnă sushi! Și acum după atâția ani sa știți ca e aproape imposibil sa mănânci un sushi care sa fie pe măsura celor făcut de ei. Recomand cu mare plăcere calitatea produselor lor, știind ca ei pun in ruloul oferit vouă nu numai ingrediente proaspete de buna calitate, ci și profesionalism, dăruire și pasiune . Cred ca acolo este secretul rețetelor lor unice. Încercați și îmi veți da dreptate! Numai bine!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Your Cart