Am intrat prima data in contact cu ceea ce inseamna sushi in Miami si New York in 1997, cand am inceput sa lucrez pe nave de croaziera in restaurante de 5 stele. Timp de 6 ani am observat ce loc special ocupa acest tip sofisticat si delicat de a servi masa in preferintele clientilor nostri. Apoi am deschis propriul restaurant sushi in Montreal, Canada, care, in conditiile unei concurente extrem de dure si de competitive a fost un mare succes. Firesc a urmat al 2- lea restaurant si am continuat sa oferim sushi de inalta calitate, dar care se adresa tuturor, la preturi rezonabile.

Iar acum, dupa o experienta exclusiva in acest domeniu din 2005, dorim sa va oferim un concept de sushi take out, livrare & catering in Oradea, care sa va bucure simturile si sa nu va intristeze buzunarele.Sushi Bar XL for 10

Venim cu acelasi entuziasm, pasiune si atentie la detaliu.
Venim in intampinarea ritmului rapid al vietii din ziua de azi si a nevoii de a va oferi dumneavoastra insiva si celor apropiati un MOMENT, o AMINTIRE si un stil de viata sanatos.

Folosim  produse originale provenind de la furnizori recunoscuti la nivel mondial si ingrediente atent selectate pentru prospetimea lor.
Si nu in ultimul rand, avem implementate metode de munca si igiena extrem de stricte, specifice doar unui restaurant exclusiv sushi de cea mai inalta clasa.

Filozofia noastra este simpla in complexitatea ei de inspiratie japoneza: respect.

 

3 Comments

  1. Dragi amatori de sushi, am intrat prima data in contact cu ceea ce înseamnă sushi precum zice Iustin, acum mulți mulți ani când i-am cunoscut pentru prima data pe el și pe Simona in Canada, unde au inovat și dezvoltat un Sushi Shop de mare succes. Am devenit prieteni si prin ei am învățat sa iubesc tot ceea ce înseamnă sushi! Și acum după atâția ani sa știți ca e aproape imposibil sa mănânci un sushi care sa fie pe măsura celor făcut de ei. Recomand cu mare plăcere calitatea produselor lor, știind ca ei pun in ruloul oferit vouă nu numai ingrediente proaspete de buna calitate, ci și profesionalism, dăruire și pasiune . Cred ca acolo este secretul rețetelor lor unice. Încercați și îmi veți da dreptate! Numai bine!

  2. Cel mai bun sushi in Oradea!
    Preparate proaspete, cu ingrediente de cea mai buna calitate si gust excelent, prezentare ireprosabila, implicare 100%.
    Recomand cu drag!

  3. Tuturor recomand cu căldură sushiul de aici! Nu am mâncat nici-o dată un sushi atat de gustos ca și acesta. Preparatele sunt proaspete, gustul este excelent, personalul este foarte amabil, respectuos și sociabil, iar prețul este pe măsura calității preparatelor și a ospitalității personalului. Gustul sushiului e atât de bun încât nu poate fi explicat în cuvinte și bucuria simțită aici este imensă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment